Sorry all around

I’m always at work, so i haven’t even had time to grab my camera and go somewhere… Nowdays my photos come from my new buddy, phone. Oh i so remember how i ‘tabooed’ people who were using phone pictures in their blog ( don’t get me wrong, i still do ). And now i’m one of them. Don’t worry, i’m not happy about it either!
Although, i have to admit this phone takes some badass close-ups. From far it’s more unpredictable. One photo is really light, second one is like i’ve added tons of contrast. Quality remains good, but the light keeps bugging me.
Viimasel ajal pole aega olnud isegi pildistama minna, olen ainult tööl. Ja kui ei ole siis on nii palav, et ei taha õue astudagi. Mitte enne hämarat. 
Aga minu uus sõber telefon võttis kaamera otstarbe. Kurb. Tean kuidas ikka ja jälle hoian peast kinni kui mõni blogija kasutab igapäevaselt jubedaid telefonipilte. Ise olen samasugune. Õnneks enamjaolt saab minu uus must sõber väga hästi hakkama. Lähivõtetes on täielik badass. Samal ajal kaugvõtted on oluliselt ettearvamatud. Kord tuleb hele, sekund hiljem tehtud pildil on kontrast täiesti pilves. Kvaliteet õnneks püsib kõrgemal.

I’m considering dyeing my hair lighter, but not that light and perhaps only half (ombre). I mean, it is summer! Then again, if i do, i gotta dye it back to dark at some point.

Ma kaalun juuste toonimist. Mitte nii heledaks kui kunagi oli. Pigem tume blond ja vb ainult pooled juuksed (ombre stiilis). Samas kui seda teedpidi lähen, siis peab jälle üks hetk tumedamaks tagasi värvima. 


4 thoughts on “Sorry all around

 1. cococherry

  ei ole ju samasugune! telefonipiltidel ja telefonipiltidel on vahe ikka sees. mõned on koledad hallid-udused, teised on teravad ja värvilised. kui viimased, nagu sul on, siis pole telefonipiltide kasutamisel ju iseenesest midagi halba – arusaadav, et kaamerat lihtsalt ei jõua kogu aeg kaasas kanda 🙂 *valmistab ise üle hulga aja ette postitust telefonipiltidest*

  Like

 2. Ann Buht

  Seda ma saan täiesti aru, et paarilisena seda kaamera kõrval kasutada. Aga täis tööajaga on teine teema. Sa saad häid pilte telefonist ala 60% ajast, aga riputatakse ikka kõik mis vaja, vastavalt teemale. Ja siis on üle ühe pilt ilmselgelt telefoniga 🙂
  Ära saa valesti aru, see mis pilti tegi telefoni kaamera mõned aastad tagasi ei ole ligilähedal ka mitte praegustele. Kui oskad kasutada, siis miks mitte (ega ma ise ka ju ometi ei viitsi 100% ajast kaamerat kaasa vedada) 😀

  Like

 3. cococherry

  ma mõtlesingi seda, et sa ei ole ise samasugune – sa oled parem, sest sa ei kasuta kogu aeg telefonipilte ja need, mida kasutad, on kvaliteetsed. tegelt mu kommentaari mõte oli hoopiski sind julgustada ja teha midagi komplimendilaadset, et jee väga tore, kui sa vahel ka telefonipilte postitad ja et see on väga okei mu meelest, sest telefoniga jõuab ikka teisi hetki pildile, kui kaamerat käepärast pole. aga ma vist väljendasin end nats arusaamatult 😀

  Like

 4. Ann Buht

  Ma ka vastasin vist pisut arusaamatult. Jäi vist natuke ründav maik, aga ma tegelikult soovisin enda hoiakut hoopis natuke leevendada ja vb isegi välja vabandada. Lõppkokkuvõttes, et häiri mind see kui inimesed kasutavad aeg-ajalt telefoni pildistamiseks, sest no kes kurat jaksaks seda suurt kolakat iga õue astumisega kaasa tarida. Kritiseerisin seda aasta/kaks tagasi oluliselt rohkem (just sp, et siis olid veel vanemad telefonid inimestel näpus ja need siiski head pilti ei teinud), aga nüüd isegi ei häiri kui telefoniga tehakse häid pilte, kaamera kõrvale vahepalaks. Telefoniga võib ikka kordades efektsemaid pilte tabada, puhtalt juba sp et kaamera kotist välja võtmine ja sisse seadmine võtab 10x rohkem aega 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.