First equa bottle

I’m now proud owner of my very first equa bottle. I’ve been using my plastic healthy version of Tupperware so far ( and they are by far my favorites ) , but i’m welcoming third one with two open arms! Equa bottle is 3x more fancier so i won’t probably drag it to my walks in to the woods. Equa bottle is more for public attendance 😉

Olen nüüd samuti equa pudeli omanik. Siiani olen kasutanud väga tihedalt Tupperware variante plastikpudelite näol (samuti loodussõbralikud) ja kindlasti ei asenda neid miski (puhtalt juba sp, et olen neid harjunud kasutama juba kaua ja nad on justkui veres mul juba). Aga see equa pudel on kordades säravam ja uhkem, ideaalne kaasa võtta kui minek avalikumasse kohta 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.