MS progress

Yes, i finally have some time for this tiny project. I have a 5 day ‘weekend’ coming up and no orders waiting to be finished. So i have some time to finish this one, and i will!
Jah, jõudsin lõpuks ometi ka selle tillukese projektini. Mul on kohe-kohe 5 päevane ‘nädalavahetus’ tulekul. Ja parasjagu ühtegi tellimust ei ripu õhus. Niiet saan ära lõpetada selle töö, ja seda ma ka teen!

I have a plan to get it printed as well, when i finish it ofcourse. I wanna see and get the final look if i ever decide to put it up for commission. It’s a big if though. It takes so much time and i don’t wanna get over my head with this. It will probably stay just as a hobby.

Mul on plaan see lõpetades ka printi lasta. Tahan lihtsalt näha seda lõpptulemust ja hinda kokkuvõttes. Et kui ma juhuslikult otsustan visata selle võimaluse ka tellimuste alla. See on aga suur võib-olla ja pigem ilmselt mitte. Lihtsalt sp, et see võtab meeletult aega ja ma ei taha minna üle oma pea, teha midagi mida ma ei suuda. Ilmselt jääb siiski vaid hobiks!Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.