Better late than never – new domain

In case someone hasn’t heard, i have my very own domain now. I speculated using annbuht.com, but decided otherwise. I think my blog is not as much about me, but more about what i’m good at and what i suck at. So i decided to keep my art… of life. Also i didn’t want to make it too complicated, so i didn’t add the design part. I mean, art is as wide term as the world is. 

In all honesty i think this ‘purchase’ was very peaceful investment. I mean it cost, but i’m all fine with that. 
Anyway the new domain is  http://annbuhtart.com . Blogspot link will just redirect you to the new domain, don’t worry. 
To add some sugar to the ‘already sweet’ mix (yep, it’s all about food with me), i have a brand new fancypancy e-mail address: info@annbuhtart.com. All blog/art/order related questions/conserns/lovestories etc are warmly welcomed in that account!

Juhul kui keegi pole veel kursis, siis on minul nüüd uus domeen. Ma spekuleerisin selle üle, mis saab nimi olema, päris pikka aega. Annbuht.com jäi välja kuna minu netipesa pole niivõrd personaalne, et piirduda oma särava nimega. Seega otsustasin alles jätta kunsti…elu kunsti? Samas ei soovinud ka liiga pikka ja vahepeal pinnale kerkinud disain jäi välja! See termin on juba sõnas kunst täiesti olemas. Kunst on lihtsalt lollikindel!
Kui päris aus olla, siis olen väga rahul, et otsustasin selle väljamineku teha. Investeerisin rahumeeli iseendasse!

Igatahes, uus domeen on http://annbuhtart.com . Vana link viib automaatselt uuele domeenile, kuskile sohu te kinni ei jää!
Ja et veel natuke suhkrut lisada juba magusale segule (jep, kõik keerleb mul toidu ümber), on mul tuttuus uhke e-mail’i aadress: info@annbuhtart.com. Kõik blogi/kunsti/tellimusi puudutavad küsimused/mured/armastuslood on oodatud justnimelt sellele e-aadressile!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.