4 thoughts on “Nautimus

 1. Anonymous

  Loodan, et ei pahanda, aga mul on hoopis teemaväline küsimus telefoni kohta. Oman ise ka nüüd mõni päev prestigio telefoni kasutanud(mitte sama mudel) ja tekkisid mõned probleemid. Mõtlesin, et äkki oskad aidata. 1. sisselogimisel see nn. tervitus pildi ja häälega- kas saab kuidagi ära võtta? 2. suvalisel hetkel kui tahan klahvilukku maha võtta avastan, et tel on ise lihtsalt välja lülitunud- on Sul sama probleemi olnud? (aku oli täis enne seda u 60%)

  Like

 2. Ann Buht

  Muidugi ei pahanda!
  Kahjuks ruttan ette, et mul suurt abi pakkuda kahjuks ei ole, kuna samu probleeme ei esine.
  1. Tervitushelile leidsin lahenduse äpi näol, see oli täpselt sama närvi käiv ka mulle! Äpi nimi: silent mode. Laed lihtsalt endale selle settingu alla, et saab linnukese ette visata võimalusele, et sulgemine ja sisselülitus oleks hääletu! Selle animatsioonihulluse algusest ja lõpust saab küll kuidagi kustutada, aga see võtab korralikult aega ja pühendumist google's. Kui tahad katsetada siis googelda ''boot animation'' või ''boot splash'' ja võid lisada ka android või siis prestigio. Prestigio seal järel küll oluliselt vähendab tulemusi, aga arvan, et need ei ole androidiga seotud vaid justnimelt telefoni tarkvaraga. Soovitatakse leida üles mingi fail (üritasin ka enda telefonis leida, aga mina ei leidnud) bootanimation.zip ja see asendada või kustutada. Aga ennist tuleb vist telefonile mingi väike häkk teha, et tehase tarkvara saaks üldse ise muuta. Igatahes, ma isiklikult seda kindlasti läbi ei vii, vb lõpetan hoopis hullemini ja peab lõpuks telefoni parandusse viima kui midagi tarkvaras valesti teen!
  2. Kas oled kindel, et telefon ka tegelikult välja lülitanud on? Mul oli algul nii, et spotify tirides laadisin telefoni mingi 700 laulu korraga ja see tõmbas telefoni aeg-ajalt nii aeglaseks, et umbes viie minuti jooksul power nuppu vajutades ei juhtunud midagi, lihtsalt kiilus kinni. Lõpuks sai siiber ja tõmbasin aku tagant ära ja lülitasin sisse. Õnneks jagasin ära et spotify viga ja et niipalju faile ikka ei saa, isegi kui sul on microkaart.
  Võid ka proovida vaadata seadete alt kas oled pannud endale kogemata (või on imekombel läinud või lausa algseadetes olnud) linnukese ette graafikujärgsele sisse -ja väljalülitamisele. See on seadete all (minul) väga lõpus, enne telefoni teavet.
  Kui seal mingit abi ei leia, siis ma pöörduksin esindusse kus leidsid.
  Kui sul pole telefonil veel palju kraami millest pole kahju ilma jääda, siis võid ka proovida ''tehaseandmete lähtestamist''. Ise tegin ka kohe algusepoole selle, siis kui spotifyst tingitud probleemid olid. See on samuti seadete all – Varundamine ja lähtestamine. Kui ingkeelne menüü sul siis proovi leida sarnase tähendusega, ja sealt alt saab seda teha.

  Kahjuks mul neid probleeme pole ja paremat abi hetkel pakkuda ei suuda!

  Like

 3. Anonymous

  Suur tänu pika vastuse eest. Esimest punkti katsetan kohe 😉 Selle teise probleemiga on nii, et ma ei olegi kindel, kas see probleem veel eksisteerib või mitte. Terve päev seadeid muutes olen jõudnud olukorrani, kus enam pole tel ise välja lülitanud. Kui ta mõni päev nüüd normaalselt töötab, siis jätan asja sinna paika ja kui jälle välja lülitab, pöördun esindusse.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.