KIKO order

Mida kõige enam KIKO huulepulkades armastan on see, et nad ei ole rasvased! Ma ei talu neid, mis liimivad huuled kokku. Need hakkavad kogunema suunurkadesse ja huule sisemisele servale. Igatahes, terve kandmine on üks ebameeldiv kogemus (minul isiklikult vähemalt, oleneb ilmselt ka huuletüübist). Tean, see on natuke liiga piltlik, aga mul on siiralt siiber neist!
Kokkuvõttes, kõik KIKO huulepulgad, mida seni tellinud olen (erinevate seeriate tooted) on hästi pehmed ja ühtlased. Neid on väga lihtne peale kanda ja need püsivad väga kaua (eined jne peab ilusti vastu). Ei esine ka rõvedaid huulevärvi kogumeid suunurkades ja mujal. 
Antud Ace of Diamond huulepulk on teistest kiko huulepulkadest veel sammu ees. Ma pole siiani kohanud toodet, mida oleks kergem peale kanda. Ausalt, see lausa libiseb ja ei takerdu kui võõpad. Pluss paarikümne sekundi pärast huuli kokku plaksutades ei ole mingit ebameeldivat tunnet.

See puuder on nüüd teine lemmiktoode sellest tellimusest. Kuna ma eriline meigiekspert pole ja kogemus suur puudub, siis mingit käsi-südamel-lubadusi ei anna! Aga see puuder jääb näole tõeliselt loomulik. Proovisin ka teisele inimesele, kes muidu kasutab AVON’i pärlpuudrit. 
Igatahes vahe oli kui päev ja öö. Toode tegi põse u 10 aastat nooremaks ja ‘õrnaks’. Selle asemel, et näol oleks silmnähtavad pruunid/punakad alad, on põsk hoopis väga loomulik ja särav. Ei midagi üleliigset. Annab sellise õrna õhetuse. Täpselt nagu vanasti, mil neiud näpistasid oma põski, et natuke jume saada!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.