New logo/header

So i decided to go with rather ‘designer’ish compact logo and modified it for facebook/google+ cover. I went nuts trying to put all my interests in one logo, so i decided to go with something more simpler yet so me. 
Niisiis, otsustasin minna pigem ‘disainer’liku kompaktsema logo kasuks ja viimistlesin seda veel facebook/google+ päisepildi jaoks. Pidin oma aru kaotama mõeldes välja kuidas toppida kõik oma huvid ühte logosse. Tulemus oleks kindlasti tulnud midagi millega väsinuks kiirelt. Seega otsustasin lihtsa kasuks, mis on ühtlasi väga minulik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s