Veebipoed / Denim24

Ma olin väga pikalt inimene, kes arvas, et õige ostlemine käib ikka otse ja koha peal. Aga mida aeg edasi, seda vähem on kõigeks selleks aega. Sestap, lausa märkamatult, on veebis ostlemine kujunenud üheks suureks sõbraks. Kuu lõpuks on ikka tellimusi tehtud küll kiko’st, ebay’st või mujalt. Mis on veebis shoppamise võlu? Ikka mugavus. See, et sa saad oma ostud teha kodus-tööl-bussis. Muidugi kõige ligitõmbavam on see, et veebipoed kipuvad ikka asju odavamalt müüma, kaob nö vahepealne lüli- müüja!
Näiteks, kasvõi sportsdirect, mis on teada-tuntud kindlasti väga paljudele. Seal käid ringi ja valid kommiraha eest skechers’i kvaliteeti vms. Välismaalt tellides on muidugi omad riskid, aga kui teha oma tellimusi hea mainega veebipoest, miks mitte! 
Olen vahel sihilikult vaadanud meesteriideid ja nende pakkumisi/pakutavaid. Kellele siis ei meeldiks üks ilusalt riietuv ning stiilne mees. Aga kui too ei viitsi ja ei taha, siis peab ikka meelitama heade hindadega! 
Eestis pakub imeilusaid meeste rõivaid näiteks http://www.denim24.ee . Koahlike veebipoodide võlu on muidugi kiirus. Lisaks veel vahetamisvõimalus. Võõramaa epoe suur miinus ongi ju see, et kui tellida, siis Mina näiteks nurjunud tellimuse korral väga tagastamise ja vahetamisega oma närve ei kuluta. Muidugi suurtemate ostudega olen natuke võidelnud, aga muidu ei ole asi seda väärt. 
Vaatasin antud saidil ringi ning tahaksin illustreerivalt välja tuua mõned isiklikud lemmikud:

Ma olen suhteliselt suur igasuguste triiksärkide (ja sarnaste viisakamate tegelaste) fänn kui tegu on meestega. See võib olla ruuduline või triibuline, roosa või hall, pikka või lühikeste käistega!
Ja suureks rõõmuks pakub denim24 asjaliku varieeruva valiku selle koha pealt! 🙂

Denim24 veel nii palju, et kõik mugavused on olemas, mis puudutab otseselt tellimisprotsessi
  • Tasuta tagastamine ja vahetamine
  • Kohale toimetamise aeg 1-3 päeva 
  • Tagastusõigus 14 päeva
  • SmartPOST (minul käib kõik võimalik läbi selle)

Kui märkasite, siis üleval komplektjoonisel lisasin ühed imeilusad jalanõud SOREL‘i veebipoest! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.