Marshmallow talk

Is christmas your favorite time of the year? Well for me it absolutely is! I’m the one who’s happy as hell (comparison gone wrong) when christmas songs start to play right after halloween and stores begin winter holiday in the middle of september. If the year-around christmas wouldn’t wore  out i would so vote for all the year through winter. Every day would be the most special day of the year! 
I also love to listen christmas songs. I almost forget every other type of tune when it’s december! Like every freaking version of ”First Noel” ( read: Scotty McCreery or Faith Hill). And to top that i watch every single christmas picture in Pinterest, e v e r y single one! One could argue that i’m not well! While in any other period of the year i’m not such a marshmallow, i let my inner cottoncandy out right about 1st december!
Anywho, i hope you have an amazing Holiday! Share much much love and receive no less! (See, i’m such a softy)

Kas jõuluaeg on sinu lemmikperiood? No, minu jaoks pole paremat aega! Ma olen üks neist, kes on igati sillas kui jõululood hakkavad laulma juba hälloviinil ja kui poed lähevad jõulu hooajale üle septembri keskpaigas.  Kui aastaringne jõul ei väsiks ära, siis ma oleks igatahes selle poolt, et iga päev oleks kõige ilusam päev!
Ma armastan jõululaule. Ma pea et unustan ülejäänud muusika kui detsember kukub! Nagu näiteks iga jumala versioon ”First Noel”ist (loe: Scotty McCreery või Faith Hill). 
Lisaks sellele vaatan ma läbi iga viimse jõuluteemalise pildi Pinterestis, i g a viimse pildi! Võiks ju vaielda, et olen peast põrunud! 
Kui üldiselt ei ole ma selline vahukomm, siis detsembris luban endale natuke suhkruvatti!

Igatahes, loodan, et teie detsember tuleb üks ilus aeg! Jagage palju armastust ja saage vastu mitte vähem! (Näe, täielik pehmik)

New lamp!

2 thoughts on “Marshmallow talk

  1. Mul on sama teema. 😀 Ei vaata küll kõiki Pinteresti pilte, kõigest pooled, kuid see meeleolu ja tunne hinges! See on lihtsalt suurepärane. Ma just rääkisin Igorile, kui kuramuse kiiresti läheb detsember mööda. Oehh..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.