Party number 2

I don’t know how about you, but i am simply exhausted from this christmas. I’ve had 4 parties, 3 parties in a row. Don’t get me wrong, i love the family time, but all the noise and food, it’s too much! I’m ready to put this year’s holiday to rest. I have one more to go with friends today, but after that it’s couple of days non-stop sleeping. So i could survive the New Year’s eve. I seem so whiny, but only because i’m so tired. I loved christmas while it lasted but now in the aftermath the exhaustion’s hitting me! And I haven’t even had time to bake gingerbreads.
Anyhow, i hope you all had christmas filled with loved ones and lots of food and music and so on. 
Here are some shots from party number 2 which was actually my aunt’s birthday but it’s become somewhat of a christmas party as well, over the years.

Ma ei tea kuidas teiega, aga mina olen jõuludest lihtsalt niivõrd väsinud! Olen osa võtnud juba neljast jõulukogunemisest ja 3 neist olid järjest. Ärge saage valesti aru, kõik see pere ja sõpradega koos olemine on väga tore. Kuid kõik see lärm ja toit… seda on liiga palju! Ma olen rohkem kui valmis panema selle aasta pühad puhkama. Üks väike mõnus istumine on täna veel sõpradega! Aga pärast seda on paar päeva aega ainult magada, et uusaasta mõnusalt vastu võtta. Tundun hirmus vinguviiul, aga ma olen lihtsalt nii-nii väsinud. Mulle meeldisid jõulud, siis kui need veel aktiivselt toimusid, kuid nüüd hakkab adrenaliin vaibuma ja kurnatud on märksõna, mis vastu vahtimist lendab. Ma pole see jõul isegi piparkooke meisterdanud.

Igatahes, ma loodan, et teie jõulud olid samuti täidetud kalli pere, sugulaste ja sõpradega.

Siin on mõned pildid jõulupeost number kaks, mis on tegelikult tädi sünnipäev, aga on kujunenud ka ema poolse suguvõsa jõuluistumiseks.

2 thoughts on “Party number 2

  1. Mul on kapis üks pakk piparkoogitainast, mina ma ei oska ise küpsetada, ma pole kunagi piparkooke teinud 😀 Triin jõuab mingi 3. vms koju, äkki teeme siis ära meil?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.