Jutunurk

Triibud ja meresinine on alati olnud minu teema. Minu arust nii sümpaatne kombo, stiilne aga samas nagu räägib mingi loo. Plikalik, aga samas viisakas! 
Viimasel ajal olen juba kaks triibulist kleidikest soetanud, ja mis üllatas… mõlemad Seppeläst. Jep, koht kuhu mulle ei meeldi minna ja midagi osta. Eriti Haapsalus, kuna siin on see praktiliselt ainuke oma nägu koht ning tervel linnal samad rõivad. Not cool at all!
Aga kaks valget triipudega mõnusast materjalist kleiti leidsin. Väga nunnud. Allolevat saab suvel ilma sukkadeta kanda, aga hetkel muidugi mitte.
Pluss, ma kaevasin kõik oma Converse’id ka välja ja tervitasin avasüli Kevadet. Mul on talvest ja sellest pimedusest nii siiber, et ma alustasin kevadet ekstravarakult. Mul suva, ma tahan värve ja värskust!

Veel üks hea uudis koos kevadilmadega. Minu juuksed on peaaegu korras. Mis on nii irooniline, et kipun koguaeg katsuma ja tirima, et kas tõesti enam ei tule juuksetuustakaid peast välja. Nimelt mind hoiatati ikka, et peale oppi võib juukseid langema hakata. Aineid saab vähem ja vett samuti. Olin juba suures pigis enne oppi oma kiharatega ning kartsin, et mul pole muffigi kaotada enam ju. Jään kiilaks. Ma ei tea kas veel on vara hõisata, aga mul ei tule veerandit ka nii palju juukseid välja kui enne. Loomulikult tuleb veel siit-sealt nagu normaalsel inimesel, aga enam ei ummistu dušhi all äravoolu auk kinni. Ei tea, vahest oligi mingi aine puudus. Võtan hetkel ju hunniku vitamiine ja toidulisandeid. Ehk oli raud?
Kuna juuksed on hetkel täitsa korras siis otsustasin platsentale korra pausi panna. Ma ilmselt lähen selle juurde veel tagasi, aga ikka on vaja vaheldust, muidu kurnab ära veel (kasutasin tervet komplekti: shampoon, palsam ja ampullid). Kuna Syoss on alati olnud üle keskmise toode, siis läksin ka seekord seda teedpidi. Ja antud sari osutus siis valituks. Esimene pesu juba tehtud, mask samuti proovitud ja tulemus on väga hea! Pildilt jäi välja Syoss’i kuivshampoon. Viimane sai mul otsa juba tükk aega tagasi ja mõtsin proovida just nende oma. 
Kuna opijärgselt olen kohustatud päevas vähemalt tund ja pool käima, siis olen sunnitud Haapsalule tiire peale tegema. Varsti lähen metsa kui vesine maa ära kuivab! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.