New in shoes: Nike AIR MAX Thea

I’m not much of a person who collects heels or even wears. I only do when it’s absolutely needed! Other times i like to wear comfort. I’ve been loyal to converse for a long while. And i still am! But this years first spring footwear purchase is nike air max. I’ve been eyeing them for a long time and today i decided to ”just do it”. I’m so-so liking them. They are, however, no converse. I didn’t really expect to have blisters, but usually new footwear needs to be worn into… so i went out for the first air max walk and i wasn’t prepared. So yeah, i messed one shoe up a bit, from inside. Hopefully it will come out with the first wash, at least a bit.Β 
Anyway, i already eye tons of other air max shoes! I am above anything… shoe collector, it seems πŸ˜€
Ma pole see klassikaline neiu kes kannab kontse ja isegi kogub neid. Kannan neid vaid siis kui need vΓ€ga vajalikud on. ÜlejÀÀnud ajast ajan siiski mugavust taga. Samas ei meeldi mulle ΓΌleni sportlik vibe ka, seega olen alati ráámus trendide ΓΌle, mis seovad ilusad riided mugavate jalanΓ΅udega. Olen pikalt olnud ustav converse’ile ja olen muidugi edaspidigi. Aga selle aasta esimene jalanΓ΅u ost lΓ€heb Nike air max’ile. Olen pikalt neid silmanud ja tΓ€na otsustasin Γ€ra teha. Ma jumaldan neid, kuid mugavuse poolest tuli vΓ€ike ΓΌllatus. Normaalsed jalatsid vajavad sisse kandmist (mitte nagu converse’id mis on mugavad ja sobivad kohe poest tulles). Seega tulid katkised kannad suure ΓΌllatusena kui air max’id esimesele jalutuskΓ€igule viisin. Kuna lΓ€ksin igasuguse ettekujutuseta, siis on ΓΌks papu nΓΌΓΌd seest natuke mÀÀrdunud, mÀÀrdunud vere ja pisaratega. Loodetavasti saab sellest esimese pesuga lahti vΓ΅i vΓ€hemalt vΓ€hemaks.Β 
Kusjuures juba ma silman ka uusi air max’i papusi. Ega ma kunagi ΓΌhe paariga ei piirdu ju… πŸ˜€


Pictures via Canon EOS 70D


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.