New in shoes: Nike AIR MAX Thea

I’m not much of a person who collects heels or even wears. I only do when it’s absolutely needed! Other times i like to wear comfort. I’ve been loyal to converse for a long while. And i still am! But this years first spring footwear purchase is nike air max. I’ve been eyeing them for a long time and today i decided to ”just do it”. I’m so-so liking them. They are, however, no converse. I didn’t really expect to have blisters, but usually new footwear needs to be worn into… so i went out for the first air max walk and i wasn’t prepared. So yeah, i messed one shoe up a bit, from inside. Hopefully it will come out with the first wash, at least a bit. 
Anyway, i already eye tons of other air max shoes! I am above anything… shoe collector, it seems 😀
Ma pole see klassikaline neiu kes kannab kontse ja isegi kogub neid. Kannan neid vaid siis kui need väga vajalikud on. Ülejäänud ajast ajan siiski mugavust taga. Samas ei meeldi mulle üleni sportlik vibe ka, seega olen alati rõõmus trendide üle, mis seovad ilusad riided mugavate jalanõudega. Olen pikalt olnud ustav converse’ile ja olen muidugi edaspidigi. Aga selle aasta esimene jalanõu ost läheb Nike air max’ile. Olen pikalt neid silmanud ja täna otsustasin ära teha. Ma jumaldan neid, kuid mugavuse poolest tuli väike üllatus. Normaalsed jalatsid vajavad sisse kandmist (mitte nagu converse’id mis on mugavad ja sobivad kohe poest tulles). Seega tulid katkised kannad suure üllatusena kui air max’id esimesele jalutuskäigule viisin. Kuna läksin igasuguse ettekujutuseta, siis on üks papu nüüd seest natuke määrdunud, määrdunud vere ja pisaratega. Loodetavasti saab sellest esimese pesuga lahti või vähemalt vähemaks. 
Kusjuures juba ma silman ka uusi air max’i papusi. Ega ma kunagi ühe paariga ei piirdu ju… 😀


Pictures via Canon EOS 70D


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.