Wishful thinking: IKEA

Have you ever visited IKEA? Well i have and once you go there you want to go there again, and again… I sometimes spend hours in their online shop and just imagine my potential home with potential interior. So many things are beyond cliche, like the steel flowerpots and artificial plants. But i’m nothing if not cliche. For some a scandinavian style home is way too common but for me it’s a dream come true! So here are some of the items i’ve added to my official IKEA wishlist.
Olete te kunagi külastanud IKEA keskust? Mina olen, ja kui sa oled käinud korra, käid sa veel ja veel… Vahel veedan nende veebipoes tunde ja tunde, luues mõttes oma potentsiaalset kodu. Hästi paljud asjad mis seal müügis, on suured klišeed. Nagu plekist lillepotid ja kunstlilled. Aga ma olengi üks suur klišee. Mõnele tundub skandinaaviastiilis kodu liiga igav ja levinud, kuid minu jaoks on see unistus, mis peab kindlasti täide minema! 
All on mõned väljavalitud minu ametlikku IKEA soovinimekirja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.