Nike vs Adidas

Lately i’ve been all about nike trainers. As i feel most relaxed in shoes that look badass and are very comfy i naturally ogle those awesome trainers that are so much more than just running shoes. I’ve centered my ogling towards nike trainers, but few days ago i decided to see what adidas makes. And so i jumped from one homepage to another to see and wondered which brand i like better in overall. I’d have to say i still would choose Nike most of the times. However adidas has those retro looking shoes that are more badass than Nike enormous air forces. But Nike rules with an iron fist when it comes to these sleek good-looking trainers. Adidas trainers seem a bit too rough and raw. 
What about you, which brand attracts your attention more?
Viimasel ajal olen suur Nike jooksujalatsite suur fänn. Kuna ma tunnen end kõige rahulikumalt jalanõudes mis näevad lahedad välja ja on väga mugavad, siis loomulikult jumaldan ma neid jooksujalatseid mis on nii palju rohkem kui lihtsalt jooksujalatsid. Ma olen keskendunud just Nike’i jalanõudele, aga paar päeva tagasi otsustasin vaadata, mida Adidas siis toodab. Nii ma siis pendeldasin ühe kodulehelt teisele, et näha mis on nende kahe vahe ning milline on siis lõppudelõpuks minu silmatera. Pean tõdema, et valiksin siiski suurema osa ajast Nike’i. KUID Adidas retro välimusega tossud on kõvasti vingemad kui need kõigil-jalas hiiglaslikud air-force’id. Jällegi Nike valitseb range rusikaga kui tegemist on ilusate jooksujalatsitega. Adidase jooksujalatsid on rohkem sellised mehelikumad ja toorema välimusega. Mitte niivõrd naiselikud ja veetlevad. 
Kuidas teiega, milline bränd tõmbab teie tähelepanu rohkem, just jalanõude poolest!


NIKE  vs ADIDAS

Left column Nike, right column Adidas
Vasak veerg Nike, parem veerg Adidas

4 thoughts on “Nike vs Adidas

 1. mulle kunagi ammu täiega meeldisid retro adidaste need ninad, mul oli endal ka mitu paari, nüüd kui neid pilte vaatasin.. siis mulle mitte üldse need ninad ei meeldi. 😀 😀
  nike teeb küll lahedaid jalatseid!

  Like

 2. Tean mida mõtled, aga usu, need naljaka ninaga papud tegelikult laivis ei ole nii inetud! Kuigi jah, ming ka natuke üllatasid need triibud seal ninal, mäletan et kunagi ammu mul need olid ja neid triipe üldse ei mäletanud sellest ajast 😀

  Aga retrokate all mõtlen ma pigem selliseid papusi:

  [im]http://1.bp.blogspot.com/-b4Cp9ojwdPk/VTv09d0vuaI/AAAAAAAAqgg/OkifMA5nSAw/s1600/adidas%2B8.JPG[/im]

  [im]http://1.bp.blogspot.com/-RzeEBo4_F2Q/VTv03UrtoUI/AAAAAAAAqfI/2EG2HEmUQ4c/s1600/adidas%2B13.JPG[/im]

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.