I play golf now

I had my first golf lesson today. Yes, you read right, i’m taking golf lessons now. Not just to goof of, but with an actual trainer. Fun part is that not many people go there in Haapsalu, so one session includes maximum 10 people, usually less than that. So it’s more personal!
Why did i decide to start playing golf? Well i’ve actually always had somewhat admiration towards that sport. It’s classy, it’s calm and it’s technical. You can’t really wing it, you need to think through your every move to have a successful hit. Anyway, i knew that my uncle and my cousin have been playing it for a while so i decided to go with them. I missed the first training day of the season, but it wasn’t an issue. There were couple more people who weren’t ‘acing’ it. 
On my first day i mainly just learned to hold and hit with various clubs. People were nice and the trainer was very pleasant as well. Anyway, at least after this first session i haven’t ran to the hills, so hopefully i’ll stick with it!
Have you guys ever tried golfing? 

Täna oli mul esimene golfitrenn. Jah, te loete õigesti, ma õpin nüüd golfi mängima! Mitte lihtsalt oma lõbuks golfikepiga vastu muru taguma, vaid ikka treeneriga ja puha. Hea on see, et Haapsalus ei käi just masse golfimas, seega on trennid väikesed ja rohkem personaalsemad. Maksimum 10 inimest, tavaliselt isegi vähem. 
Miks otsustasin selle spordiala kasuks? Teate, mul on koguaeg olnud vaikne imetlus golfi osas. See on stiilne, rahulik ja tehniline. Sa ei saa just-kui niisama midagi teha, vaja on läbi mõelda iga liigutus, et saavutada edukas löök. Igatahes, teadsin et minu onu ja onutütar on seda juba mõnda aega harrastanud, ning otsustasin nendega koos käima hakata. Poleks vist isegi läinud kui poleks kedagi ees olnud. Magasin küll maha hooaja esimese trenni, aga pole lugu. Võhikuid peale minu oli veelgi! 
Esimesel korras õppisime põhilisel käes hoidma ja pallile tabamist erinevate golfikeppidega. Inimesed olid vahvad ja treener oli samuti asjalik! Kokkuvõttes ei olnud ma peale esimest korda nii hirmutatud, et enam tagasi ei tahaks minna. Seega proovin ikka edasi minna sellega! Nüüd siis iga kolmapäev!

Kas olete ka kunagi proovinud golfi (mitte minigolfi)?


One thought on “I play golf now

  1. ei ole kunagi proovinud. ja kui nüüd 100% aus olla, siis minule kui kõrvaltvaatajale on see alati kuidagi igav ja tuim tundunud. ehk siis ma isegi ei viitsiks proovida, sest kuskilt on kinnistunud selline arusaam golfist. mis muidugi ei tähenda, et teised golfi armastada ei võiks. kindlasti on neid, kelle jaoks on näiteks juurikate kasvatamine mõttetu, või siis jalgrattasõit või pildistamine. nii-et jah, igaühele oma!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.