2 thoughts on “PRIVAATNE: Tervisest, 2

  1. Ma usun, et üldjuhul kes sind tunnevad ja hoolivad su tunnetest, ikka teavad et sulle ei meeldi kommentaarid, sest see pole lihtsalt sinulik. Ma küll teadsin. Emad on muidugi omaette pähklid, kes meist ei poetaks paar pisarat vahel nende pärast… No see tuleb muidugi ära kannatada lihtsalt 😀

    Viimase teema osas ma tahaks ikkagi sulle kinnitada, et need kes tõesti sust hoolivad mitte ei jäta taktitundest sellist asja ütlemata, vaid siiralt ei mõtle nii. Ma olen lasteaiast saadik tundnud sind ja on selge et see pole mingi laiskuse või pugimise või whatever teema, et keegi saaks kunagi olla mõelnud ah jookse maha kilod umbes. See on ikkagi probleem mida sa maha joosta poleks saanu, tervislik. Ja Nii palju kui ma olen kuulnud selle opi kogemusest, on see väga julge otsus ja väga raske teekond, PALJU raskem kui mingi trennis käimine! Niiet loo või maha mind, aga mina olen küll siiralt su üle väga uhke ja onnelik! Ja palju uhkem, kui mõne sõbra või.enda üle paari kilo maha jooksmise pärast.

    Like

  2. Jah, eks mul selle viimase osas oma kerge paranoia. Ma küll ei lubanud endale väga seda, et uuriks enne (ja ka pärast) oppi internetist teiste kogemuste kohta. Aga paratamatult olen sattunud mõne üksiku artikli peale ja inimeste seisukoht on olnud 50:50. Muidugi puudub pooltel igasugune teadmine selle opi ja tausta kohta. Et miks ja kas tõesti on vaja. Iseenesest ma saan täiesti aru, et ega ma seda nalja viluks ja lõbuks teinud. Aga mingi tobe tegelane kripeldab ikka kuskil ajus kes viskab aeg-ajalt mõne kõhkluse pähe.

    Aga aitäh julgustavate sõnade eest!! 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.