Insta week

Instagram: @annbuht
 
Vasak: naabrikiisu on mulle sama kallis kui oma kiisu 🙂
Parem: Hiljuti nägi ilmavalgust parima sõbranna väike rosin. Oi kui armas ta mulle on 🙂

 
Vasak: Viimasel ajal olen taas munanuudleid taluma hakanud ja sestap olen päris mitu korda pastat teinud. Ja vein on niisama tervisele kasulik! 😉
Parem: Imeilus Kairit. Tema fotoseeriat võite näha siin
 
Vasak: üks mõnus õhtupoolik kaaslastega! Fotoseeriat näete siin
Parem: Weekendis kiusas mind see sandaalipaar. Armusin koheselt ja süda tilgub verd, et ei raatsi neid hetkel osta! Once you go Hilfiger you never come back! 🙂
 
Vasak: Ikka veel on vein tervisele kasulik! 😀
Parem: Vahepeal toimus Haapsalus ka Ameerika Autode näitus. See on üks minu lemmikaeg Haapsalus. Üht fotoseeriat sellest ajast näete siin
 
Vasak: ja teist ning ühtlasi pikemat fotoseeriat näete siin
Parem: Hiljuti sain paki kus oli see huulepulk sees ja sellest momendist saati on see minu lemmik!
 
Vasak: asjalikult töömullis!
Parem: Müüriääres imehead lõhepastat lahendamas koos töökaaslasega. Sest suvel lõpetad ikka tööpäeva mürtsus õgides! Pole õigemat suve! 😉
 
Vasak: Sellele kaadrile eelnes tegelikult üks valus hetk. Nimelt lendas just mõni hetk varem varbale taldrik. Ikka nii, et pärast verd lendas neljas ilmakaares. Ja nii sündis siis see väga rahulik pilt. Lihtne ja loogiline 😀
Parem: jälle Müüriääres… hommikul ajab selline vaatepilt küll ila jooksma 😀
 
Vasak: seadsin end ka siis esimest korda täispikkuses pildile 😀
Parem: Üks ilus vaatepilt sillalt!
Vasak: ma suur kiisudekiusaja (mitte halvaga vaid pigem armastusega). Nii ma siis tihti istun lihtsalt keset õue maha kui naabrikiisu või oma kiisu omi asju ajab. Löön kampa!
Parem: Meie beebipõõsa esimesed mustsõstrad. Väga maitsvad! 

4 thoughts on “Insta week

 1. minul juhtus Hilfigeriga just vastupidi muide 😉 ülikooli ajal ma muud väga ei ostnudki kui Guessi ja Hilfigerit, nii-et sellest ajast on umbes miljon sarnast toppi kappi siginenud. aga siis ei teeninud ma ise ja eks sellepärast liiga hoogu läksingi. mõistus polnud ka päris see, mis täna 🙂 nüüd vaatan neid Hilfigeri asju ja mõtlen, kui mõttetult üle hinnatud nad ikka on. jah, on esemeid, mis on tõesti kenad (nagu need sandaalid näiteks), aga palju on ka selliseid, mis just kõige atraktiivsemad välja ei näe, kuid hinnad on sellegi poolest üüratud.

  Like

 2. Jah, seda kindlasti. Ma kindlasti ei jumalda igat eset. Ma pole isegi kursis nende valikuga nii põhjalikult. Aga tihti jäävad millegipärast just nende esemed silma. Olgu need siis, prillid, tennised, kingad jpm. Mul just jälle vastupidi. Kunagi sai odavat jama lademetes kokku ostetud. Nüüd pigem ostem harvem ja käin välja asjade eest mille järgi reaalselt süda verd tilgub 😉 Ja mida kannan rõõmu ja uhkusega, mitte ei pahanda kui zara pluus tuleb pesumasinast välja ja peaauk on neli korda väiksemaks jäänud ja külgõmblused on liikunud naba peale 😀

  Like

 3. zarast ma pole näiteks mitte kunagi midagi ostnud, aga kaltsukast sain 5 euriga zara “nahk”tagi, mis on ilmselt mu kõige lemmikum jakk nüüd. eks ma ostangi väga suure osa hilpudest kaltsukatest, sest sealt leian selliseid brände, mida poest väga (või üldse mitte) osta ei raatsi. üldjuhul on mul peas välja mõeldud mingi reegel, et poest ostes ei tohi asi väga üle 10 euro maksta (v.a. kotid ja jalatsid). no ja seetõttu ma ostangi vaid allahinnatud asju, muidu oleks väga raske seda reeglit järgida. ja need odavad asjad mul räigelt ära ei kulu, sest ma ei kanna neid nii palju. mõnda odavat asja olen juba 10 aastat kandnud vahelduva eduga 😀 ühesõnaga jah, ma sain aru küll, mis su point oli, ma lihtsalt olen ülim kooner ja tahan igalt poolt säästa. st tahan head asja, aga võimalikult odavalt 😀

  Like

 4. Noh, eks sinu lähenemine on täiesti mõistlik ja suurema osa ajast ma olen ikka ka sellise mõtlemisega. Aga aeg-ajalt ma ikka raatsin suure raha välja käia, et end poputada. Aga need asjad on tõesti sellised mille ma kaugelt ära tunnen ja tean sisimas, et see on otsus mille langetan kerge südamega… ehk hiljem ei kahetse! 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.