New watch: Anne Klein

About 1 year back i was recruited to a small swedish team who were working towards a new energydrink. And now, one year later, it’s finally done and available in Sweden. Oh and it will soon be available in Estonia as well. How mindblowing is that? Believe me, this journey was harder than i ever expected it to be, but experience is a brutal teacher! 
And because swedish people are awesome, my client sent me a gift. A badass one! Anne Klein watch to be exact. I was already thinking about buying myself a DW wristwatch for my 25th birthday (which is coming up next week) but now i don’t have to. It’s amazing!
Umbes aasta tagasi kaasati mind ühte väikesesse rootsi tiimi, kes töötasid uue energiajoogi suunas. Ja nüüd, mil aasta on möödas, võin avaldada meie lõpptulemuse. Purgid säravad juba Rootsis lettidel ja üsna pea ka Eestis! Siiamaani ei usu! Uskuge mind, teekond valmis tooteni ei olnud mitte lust ja lillepidu, aga kogemus on julm õpetaja!
Ja kuna rootslased on lihtsalt hullupööra lahedad saatis klient mulle kingi. Ühe hirmlaheda kingi! Anne Klein’i käekella. Olin juba selle lainel, et võiks endale sünnipäevaks (25, juba järgmine nädal) ühe DW kella kinkida, aga nüüd pole enam vaja! Olen uue uhke käekella omanik!


8 thoughts on “New watch: Anne Klein

  1. vau, minu arvates on ülilahe, et sa selliste projektidega tegeled ja oled veel niivõrd andekas ka! väga äge lõpptulem! 🙂 ja ma olen suur Anne Kleini austaja ja see käekell ei ole ka mingi erand, nii et väga-väga ilus! tuleks ja rabaks selle kohe su randme ümbert 😀

    Like

  2. Eks minu algnägemus purgist oli muidugi täiesti midagi muud, aga sellise asja tegemisel voolib ikka tellija pigem tulemuse (isegi kui ma sellega alati nõus pole). Ehk siis ma üritan öelda, et see ei ole päris minu looming 😉
    Tule proovi ;D

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.