Straight out from the wishlist

I finally made my little dream come true. For ages i’ve been arguing with myself whether i should and could buy myself Beats earbuds. I’ve purchased more expensive than regular earphones before, but not as pricey. But i’ve tested them out in stores before and i haven’t found the same quality in anything. My JBL big mickey earphones come pretty close, but my JBL little ones (that just broke, which i why i even considered buying beats buds) doesn’t come close. Anyway, i finally went for it and bought myself a late 25th birthday present. I have nothing more to say than they are freakin’ amazing. They are on a completely different level. They’re so comfy and their ”tangle-free” wire is much less inflexible than JBL ones. Plus they are actually tangle-free not only supposedly. The sound is so clear and ”spatial”. Anywho, i’m very comfortable with my decision and not in regret!
Lõpuks ometi viisin oma väikese unistuse ellu. Parajalt kaua olen vaielnud iseendaga, et kas tahan ja saan osta endale Beats kõrvaklapid. Olen juba varem soetanud vähe kallimaid klappe, aga mitte niivõrd hinnalisi. Samas olin varem samuseid klappe katsetanud ja miski ei ole siiani kvaliteedis võrdväärne olnud. Minu JBL suured mikiklapid on küll päris lähedal, aga mitte minu äsja purunenud JBL väikesed klapid (sestap üldse hakkasin mõtlema Beats klappide suunas). Igatahes, lõpuks otsustasin ikkagi kinkida endale need 25. juubeliks. Mul pole palju rohkemat öelda kui et need on suurepärased! Täiesti omaette levelil! Nad on kõrvas hirmus mugavad ja nende ”segadus-vabad” juhtmed pole niivõrd jäigad kui JBL omadel. Pluss nad on tegelikult ka segadus-vabad, mitte ainult väidetavalt. Lisaks on heli väga selge ja ruumiline. Kokkuvõttes olen väga rahul oma otsusega ja üldse mitte ei piinle kahetsuses.

Pictures via Canon Powershot G3 X


3 thoughts on “Straight out from the wishlist

  1. Hei!
    Olen mõelnud ka uued klapid endale soetada. Kas neid konkreetseid klappe müüakse siin kohapeal ka, või ikkagi on välismaa netipoest tellitud? Mis hinnaga neid müüakse?

    Like

  2. Need on ostetud täitsa Eestist ja poest kohapealt. Enne tegin eeltöö internetis, et ei peaks igat poodi läbi jooksma. Kuna mul oli kindel soov saada musta ja punase kombo Beats klappidel, siis valik natuke tõmbas kokku. Õnneks olid Ülemiste Euronicsis just olemas. (euronicsis on täiesti olemas Beats kõrvaklappe, variatsioon lausa). Kodukalt saab ka selgeks teha kus kohapeal olemas ja milline paar. Olen väiksemat valikut näinud ka Klick'is! Hinnaks on neil enamvähem sama igalpool: 149€

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.