3 frames: curly hair

There’s literally no easier way to get a bad-ass hairstyle than with a hairstraightener! I admit, it took me some time (actually tons of time) to get it going. At first it was so difficult i didn’t do ’em at all, but once i had it i couldn’t stop. Not to mention curls are the easiest way to wear loose hair. By that i mean without getting the hair in your face. I often ponytail or bun my hair up because strands of hair start to annoy, but with curls it’s much easier to keep your loose hair in somewhat control! 
What do you think, straight or curly?

Pole olemas lihtsamat viisi kuidas endale vinget lokkis soengut teha kui sirgendajaga! Tõsi, see on küll vana kuld, aga ikkagi jätkuvalt kuld! Minul võttis parasjagu aega, et see käppa saada. Ja kui sa seda mugavalt käppa ei saa, siis sa sellega jännata ka ei viitsi. Kui lokid saab tehtud 5-10 minutiga (lühemad ja õhemad juuksed nagu minul), siis oled asja selgeks saanud! Lisaks on koolutatud lokid hea lahendus lahtistele juustele. Mina näiteks keeran mugavuse eesmärgil tihti pigem juuksed patsi ja krunni, sest lahtised ning sirged juuksed kukuvad alati näole. Koolutatud lokid natukese juukselakiga on super viis kuidas mugavalt juukseid lahti hoida. Ei teki sellist ebamugavust, et peaks pidevalt juukseid näolt ära viskama!

Kuidas tundub, kas pigem sirged või lokid?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.