Unreal fortune

Meanwhile when my first vlog is going up, i’ll be showing you my today’s purchases. This lambskin rug that i got from a flea market, can’t really believe it myself! No there were no more rugs (i would’ve taken the others too) 😀
I was actually looking for it. Desperately. I’ll be shooting my favorite babyboy tomorrow and i, being a huge cliché, ofcourse wanted a lambrug for the baby. So i phoned everyone to track down who has one, but noone did. Or if they did they had an old one which has seen better days. So on an off chance i went to suffle through various second hand stores… with a slight hope to find a white fluffy rug or something similar. Or even a big white fur coat woul’ve been ok… And i, being lucky as hell lately, found it in a store that i haven’t been to for 10 years. I always walk by it but i never step into it. Not to mention it had tons of amazing clothings as well. I got 2 blouses and 1 for my mom. There were so much more for my wardrobe, but they dealt with cash and i was out of it by that time and probably for the best. Prices were not very low for a second had store!
And that coffee is just something that caught my eye. It says it’s made locally, i’m a tad suspicious about that! It had various flavors: chocolate, creme brule… and one more that i can’t seem to remember! It’s also plain beans, which is awesome. I ofcourse already tried it… let me just say that i haven’t had that vain and yummy coffee for a long time. My entire house smelled of roasted coffee and creme brulé !
Sellel ajal kui minu esimene vlogi üles tiksub, näitan teile oma tänaseid aardeid. See lambavaip, mille sain teise ringi poest, uskuge või mitte. Ise igatahes siiamaani ei usu oma õnne! Ei seal rohkem polnud 😀
Tegelikult ei leidnud ma seda juhuslikult. Olin selle otsinguil! Homme on plaanis pildistada oma lemmik beebipoissi. Klišee nagu ma olen tahan beebit lambavillavaibal pildistada. Nii ma siis helistasin läbi kõik keda teadsin, et leida üks lambavaip. Polnud mida polnud! Sestap siirdusin väikese õnne lootuses kaltsukaid kammima. Olin isegi nõus miski sarnase tootega… kasvõi suur kasukas. Aga mina kui suur õnneseen, just viimasel ajal, leidsin selle esimesest kaltsukast kuhu sisse astusin. Pood kuhu pole oma jalga tõstnud viimased kümme aastat. See on koht kust alati olen mööda jalutatud, aga mitte kunagi sisse astutud. Vähe sellest, et leidsin vaiba, sain ka kolm imeilusat pluusi. Ühe emale! Oleksin veel mitu tükki võtnud, aga arveldati seal sularahas ja minul sai nende nelja tootega paber otsa… vist parem oligi, sest hinnad olid seal huvitavalt kõrged. Üks pluus oli isegi 12 euri. 
Ja see kohvi on lihtsalt miski mis tõmbas poes minu tähelepanu. Sellel oli küll kirjas, et tegu on kohaliku kaubaga, aga mina ei tea… Sel on mitu erinevat ja huvitavat maitset: šokolaad, creme brulé ja veel kolmas mis meeles pole. Tegu on lihtsate kohviubadega, mis on veelgi parem! Koju jõudes loomulikult kohe proovisin ja… las ma ütlen… ma pole ammu midagi nii edevat ja maitsvat proovinud. Kohvi näol siis! Terve elamine lõhnas jahvatatud kohvi ja creme brulé järgi!:D

These are the blouses i got from the second hand store / 3 pluusi mille teise ringi poest haarasin
click to see them bigger / vajutage et suuremalt kiigata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.