Prep for christmas dinner with friends

My friends are worth all the best. So for this year’s friends xmas dinner special i will be cooking something top notch. I’m thinking of going full Jamie Oliver. Last year’s main meal was very delicious but my dessert didn’t even make it on the table. I dropped them all while i was serving them. It was rasberry ricemousse. What a waste of delicious mean food.
This year i’m thinking of leaning towards chicken and stewed veggie dressing. Still browsing and getting inspired by the Jamie magazine christmas edition.
Do you have delicious (yet simpler) recipes that you’ve done and enjoyed? Please do share!
Minu sõbrad on väärt ainult parimat! Seega selle aasta jõulu õhtusöögi eriks kokkan mina midagi eriti hääd. Vist kaldun täiega Jamie Oliveri suunas. Eelmine aasta oli pearoog küll imehea, aga magustoit ei jõudnud kahjuks isegi lauale, pillasin selle serveerides kildudeks. Ja see oli veel riisi-vaarika vaht. Milline raiskamine…
See aasta kaldun pigem kana ja hautatud tomati juurikakastme suunas. Ma veel jätkuvalt kogun mõtteid ja täna soetasin veel Jamie ajakirja jõulunumbri. Pigem kaldun täiega klassikaliselt jõulusöögist eemale, sest neid pakuvad vanaemad-vanaisad ja tihtipeale ka emad-isad. Ja kuna pidu toimub enne jõulu, siis ei ole vajagi midagi liiga rasvast ja rasket.

Kas teil on maitsvaid (samas lihtsamat sorti) retsepte, mida olete juba ise teinud ja nautinud? Kui jah siis kindlasti jagage!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.