Happy 2016!

And there we go, we said goodbye to 2015 and welcomed 2016. I spent my new years eve alone actually. No need to gasp! I fell sick after the hoidaydrama and i didn’t wanna get everyone else sick as well. I am very exhausted from christmas anyway. Even tho’ i’m one fine snotmonster i still went and took some photos of the fireworks. Unfortunately my camera doesn’t tolerate cold so well and my batteries malfunctioned rather quickly! And you can’t take perfect fireworks photos without remote! When you’re freezing your butt off you still shake the tripod just a tad!

Nii 2015 läks ja 2016 tuli. Ma veetsin oma aastavahetuse tegelikult üksi. Ei ole vaja dramaatiliselt ohata! Ma jäin peale pühadekaost haigest ja ma ei tahtnud kõiki teisi ka nakatada. Ma olen niikuinii väga kurnatud pärast pühi! Kuigi ma olen üks suur tatikoll hetkel, läksin sellegipoolest ilutulestikku vaatama ja pildistama. Kahjuks minu kaamera väga külma ei kannata (või siis pigem akud) ja minu akud said ühele poole pärast mõnda võtet! Lisaks on võimatu teha ideaalseid ilutulestiku pilte kui pole pulti, sest kui sa külmast segi värised, siis väriseb ka sinu statiiv 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.