Celebrating scots

I recently had the pleasure of attending this scottish celebration that we annually have here. I’ve never went before, so i was rather excited. Basically it’s a celebration dedicated to scots. For people who want to keep the tradition alive. There was live scottish band and whiskey tasting and even dinner. I’m no whiskey drinker, but i did try 4 different ones. I still remain no whiskey gal! Anywho, it was such a fun event and i will most certainly attend next year as well!

Mul oli hiljuti rõõm osaleda šoti peol mis toimub iga-aastaselt meie väikeses kodulinnas. Seni pole ma kordagi osa võtnud ja sestap’ olin väga elevil. Põhimõtteliselt on tegu lõbusa sündmusega kus tähistatakse šoti kultuuri ja inimesi. Osalevad inimesed kes soovivad šoti traditsioone tähistada. Esines laiv šoti bänd ja prooviti erinevaid šoti viskisid. Mina mekkisin nelja ja lisaks veel õlu, kuigi ma viski jooja pole! Ka pärast testimist! Igatahes, õhtu oli väga tore ja kindlapeale lähen ka järgmine aasta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.