My time off in Tallinn

I have some time off work and i decided to go meet a client/a friend in one person. I’ve prolonged this meet for two years, so i figured it was time! We had a cozy day drinking tea, eating and chatting about all the right topics. Unfortunately the weather was beyond useless so we didn’t get to go shooting pictures (like we planned), but it was a miss that was replaced with good time. 
Mul on/oli natuke vaba aega ja otsustasin selle veeta Tallinnas. Kohtusin esimest korda pikaajalise kliendi ja sõbraga… see oli juba kaks aastat edasi lükkunud. Meil oli tore ja hubane päev: jõime teed, sõime ja rääkisime ainult parimatel teemadel. Ilm meie poolt kahjuks polnud ja planeeritud pildistamine jäi seekord ära. Kuid see puudus sai asendatud toreda ajaga!

Also i replaced my Canon PowerShot G9X with his buddy PowerShot G5X. While the first one was pretty great as well it came short in many points. But this one is so much more… at least so far. It feels like quality when you hold it in your hand. It’s made out of more lasting material and it’s almost totally ‘raw’looking. Actually, it’s very manly!
Lisaks vahetasin välja oma viimase testkaamera Canon PowerShot G9X, Powershot G5X vastu. Kuigi esimene oli täitsa okei, jäi see mulle mitmes punktis liiga väheseks. Kuid see must tegelane on midagi hoopis rohkemat. Käes hoides tunned ainult puhast kvaliteeti, nii füüsiliselt kui võimekuselt. Siiamaani on see ainult positiivne olnud! Kusjuures sõnastaksin selle kaamera mehelikuks!
Here are some sample photos!

Siin siis mõned näidisfotod!

Me in my new(ish) secondhand PJs 
Mina oma uute teiseringi pidžaamakatega
Badass coffeecups from TIGER
Vinged kohvitopsid TIGER’ist

2 thoughts on “My time off in Tallinn

  1. uu, nii rõõmsad tulbid! peaks homme balti jaama lähistel silmad lahti hoidma, äkki keegi müüb kuskil. ja muide, iga kord, kui sa instas/siin realiseerimiskeskust mainid, läheb mul tuluke pea kohal põlema. täielik realiseerimiskeskuse fänn olen 😀

    Like

  2. Jah, mina kaunistaks koguaeg oma elamise tulpidega. Toob igal aastaajal kevade värskust tuppa! Kusjuures nii irooniline on see, et kui olin noor ja teismeline rumalpea, lausa põlgasin tule ja pojenge. Minu jaoks olid need nigu umbrohi sest neil puudus minu silmis väärtus. Need kasvasid ju igal pool. Lapse materiaalne loogika… ei hakka sügavusse laskuma! Igatahes nüüd kaunistaks ainult oma kodu tulpide, pojengide või nelgid 😀

    Jep, realiseerimiskeskus on mul ka 'paha harjumus'! 😛

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.