Long blazer in style

So, i quite randomly got this amazing blazer from second hand store yesterday. I think it’s quite perfect. That velvet collar really sold it! I am however going to let remove the shoulder pads! I am not a tiny person and they are absolutely not necessary! I also got that gray h&m oversized shirt which fits perfectly with the style i was aiming for!
Eile leidsin täiesti juhuslikult endale uue pintsaku sekkarist. Ausalt, see oli armastus esimesest silmapilgust, ainult proovimine oli nö takistuseks. Õnneks istus ilusti! Ja see sametist krae oli suur müüginumber! Õlapadjad lasen ma siiski eemaldada! Ma ei ole kuigi väike inimene ja sestap on need lihtsalt üleliigsed ja absoluutselt mitte vajalikud! Lisaks sain selle halli ‘liiga-suure’ särgi mis sobib pintsakuga ja sihitud stiiliga väga hästi!

jeans Seppälä / blouse second hand H&M / blazer second hand / shoes Nike / watch Anne Klein

Muide, realiseerimiskeskuses müüakse nii häid sukkpükse! Need tõmbavad iga üleliigse kokku ja tekstuur on väga loomulik ja ei läigi nigu lateks! Kunagi paar aastat tagasi ostsin sealt ühe paari suurepraseid sukke aga hiljem ei leidnud neid uuesti. Paki kaotasin ära kahjuks. Nii ma siis ostsin sealt koguaeg erinevaid, et äkki koperdan juhuslikult nende peale lõpuks. Aga mitte kunagi seda ei juhtunud. Selle asemel leidsin seekord hoopis need. Ostsin prooviks mustad ja naha tooni. Nüüd proovitud ja olen nii vaimustuses, kindlasti lähen ostan juurde hunnikutes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.