Military green goodie

Today i visited another secondhand store and got 2 blouses. First one is military green loose shirt and second one is more like a librarian beige blouse/sweater. And as i needed (read: i wanted) a new pair of jeans i went and tried out couple of pairs(not in a second hand store). The first pair was sold the moment i put ’em on! I love that dark shade of blue! 
I do apologize for being so vain lately. Already second post about my clothes and… legs? 😀 No worries, i’m sure the wave will soon pass!

Täna külastasin järgmist sekkarit ja leidsin endale kaks pluusit, üks sõjaväe roheline lodev pluus ja teine pigem selline raamatukogutädi beež kampsik. Ja kuna mul oli vaja (loe: tahtsin) uusi paari teksaseid läksin ja proovisin mõndasid jalga. Aga nagu ikka oli esimene see mis kohe end ära müüs! Ma jumaldan seda tumedat sinist alatooni!
Vabandan juba ette, et olen viimastel päevadel nii edev ja ainult endast pilte panen… endast ja jalgadest? 😀 Aga ärge muretsege, küll see laine varsti möödub!
jeans and the hat Seppälä / blouses second hand / shoes Nike / watch Anne Klein

4 thoughts on “Military green goodie

 1. see musta ja beežiga pluus on täiega minu teetass. mis brändi oma see on? need kaltsuka-leidude postitused tekitavad muide suurt kaltsukas shoppamise isu, aga meil siin Jõgeval on põhimõtteliselt üks normaalne kaltsukas järel ainult 😦

  Like

 2. Meil õnneks neid siin ikka jagub. Kõikidesse ei satugi alati. Hea on korraga 1-2 võtta ja korralikult lapata 😀 Sekkari leidmisvõti ongi see, et peab kõik läbi lappama! Vahel jäävad sellised aarded kahe silma vahele.

  Beež pluus peaks teooria järgi olema NEXT'i oma, aga see pole sama fondiga mis SEE next on mida mõtleme, seega ei tea mis Next see on 😀

  Like

 3. mul pole raske kõike läbi lapata, kuna vaid ühes ma siin käingi viimasel ajal ja see üks pole just kuigi suur 😀 aga tunnen puudust ühest teisest, mis pillid kotti pani. sealt sai selliseid toredaid brände nagu odd molly või nudie jeans näiteks.
  seda nexti ma ilmselt tean isegi. inglise päritolu kauba hulgast on seda vist võimalik leida?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.