My new logo

I’ve been missing something lately.. a logo of mine. I’m not trying to make myself a ”producer”, but i think it’s a fine idea to have a symbol that in time makes people think of you and of your works.
I actually made about 4 logos but 2 of them were good to go. So i basically had to flip a coin. No, not actually, i really made a choice on my own! 😀

Ma olen viimasel ajal miskit taga igatsenud… logo. Ma ei ĂŒrita sellega end nö ”tootjaks” muuta, aga leian, et selles pole midagi halba kui ajapikku hakkavad inimesed mind ja minu tööd sellega siduma. Kokku meisterdasin 4 logo, millest siis kaks olid valmis ‘minekuks. Otsus ei tulnud kergelt, peaaegu viskasin mĂŒnti!


I think the first one has more spirit and ‘between the lines’ message hidden in it. At the same time it has infinity symbol and also letters a and b!
Ma arvan, et esimene (vĂ€ljavalitu) on suurema tĂ€hendusega kui teine. Selles on lisaks ilmselgele ka natuke ”loe ridade vahelt”! Kes mida enne nĂ€eb… kas lĂ”pmatuse sĂŒmbolit vĂ”i tĂ€hti a ja b!


6 thoughts on “My new logo

 1. number 1 on kindlasti 101% Ă”ige ja ĂŒhtlasi vĂ€ga kihvt valik nende kahe hulgast! see teine tuletas mulle esimese asjana neid alati ja odavalt (A ja O) poode meelde 😛 vĂ”i siis midagi muud, mida kindlasti enne nĂ€inud olen kuskil, aga pigem A ja O vist ikka… ja see ei olnud ĂŒldse pahaga mĂ”eldud, lihtsalt esimene mĂ”te 😀

  Like

 2. Jeerum, nĂŒĂŒd ma ei nĂ€e muud kui A&O kauplus! AitĂ€h, nĂŒĂŒd olen kindlam oma otsuses . Siiani ikkagi natuke kripeldas, nĂŒĂŒd mitte! 😀

  Like

 3. Vauu nĂ€gin su logo pisikeselt Instagramis ja tulin kohe siia tsekkama, tĂ”esti 5+ töö! Kindlasti see mis valituks osutus tundub minule ka vĂ€gevam. TĂ”esti suurepĂ€rane töö, sul on ikka silma sellise asja peale 🙂 Mulle pole logod just kĂ”ige sĂŒdamelĂ€hedasemad, seega vaatan seda enam alt ĂŒles neile kes seda hĂ€sti teevad 🙂

  Like

 4. Isegi olen tĂ”denud, et kui pealtvaates ei ole logo alati eriti ''tehniliselt keeruline'', siis sisuliselt on logo tegemine ĂŒks keerulisemaid! Nii vĂ€ikese asjaga pead olema suuteline ĂŒtlema nii palju ja vĂ”imalikult meeldejÀÀdavalt!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s