6 thoughts on “My new logo

  1. number 1 on kindlasti 101% õige ja ühtlasi väga kihvt valik nende kahe hulgast! see teine tuletas mulle esimese asjana neid alati ja odavalt (A ja O) poode meelde 😛 või siis midagi muud, mida kindlasti enne näinud olen kuskil, aga pigem A ja O vist ikka… ja see ei olnud üldse pahaga mõeldud, lihtsalt esimene mõte 😀

    Like

  2. Vauu nägin su logo pisikeselt Instagramis ja tulin kohe siia tsekkama, tõesti 5+ töö! Kindlasti see mis valituks osutus tundub minule ka vägevam. Tõesti suurepärane töö, sul on ikka silma sellise asja peale 🙂 Mulle pole logod just kõige südamelähedasemad, seega vaatan seda enam alt üles neile kes seda hästi teevad 🙂

    Like

  3. Isegi olen tõdenud, et kui pealtvaates ei ole logo alati eriti ''tehniliselt keeruline'', siis sisuliselt on logo tegemine üks keerulisemaid! Nii väikese asjaga pead olema suuteline ütlema nii palju ja võimalikult meeldejäädavalt!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.