6 thoughts on “My new logo

 1. number 1 on kindlasti 101% Ă”ige ja ĂŒhtlasi vĂ€ga kihvt valik nende kahe hulgast! see teine tuletas mulle esimese asjana neid alati ja odavalt (A ja O) poode meelde 😛 vĂ”i siis midagi muud, mida kindlasti enne nĂ€inud olen kuskil, aga pigem A ja O vist ikka… ja see ei olnud ĂŒldse pahaga mĂ”eldud, lihtsalt esimene mĂ”te 😀

  Like

 2. Jeerum, nĂŒĂŒd ma ei nĂ€e muud kui A&O kauplus! AitĂ€h, nĂŒĂŒd olen kindlam oma otsuses . Siiani ikkagi natuke kripeldas, nĂŒĂŒd mitte! 😀

  Like

 3. Vauu nĂ€gin su logo pisikeselt Instagramis ja tulin kohe siia tsekkama, tĂ”esti 5+ töö! Kindlasti see mis valituks osutus tundub minule ka vĂ€gevam. TĂ”esti suurepĂ€rane töö, sul on ikka silma sellise asja peale 🙂 Mulle pole logod just kĂ”ige sĂŒdamelĂ€hedasemad, seega vaatan seda enam alt ĂŒles neile kes seda hĂ€sti teevad 🙂

  Like

 4. Isegi olen tĂ”denud, et kui pealtvaates ei ole logo alati eriti ''tehniliselt keeruline'', siis sisuliselt on logo tegemine ĂŒks keerulisemaid! Nii vĂ€ikese asjaga pead olema suuteline ĂŒtlema nii palju ja vĂ”imalikult meeldejÀÀdavalt!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.