Magnificent Daredevil

You know what, i just finished Daredevil season 2. There’s one big issue if one show is created by netflix, it comes out with full season at once. And for me it’s literally no problem at all to watch one season straight up. Ok, this time it took me 2 days, but still.
Anyway, now that it’s finished i’m out of breath, literally and not so literally. I haven’t seen anything like it. I’m pretty sure Jessica Jones and Daredevil are at the top of the pyramid when it comes to Marvel. And i don’t only mean tv series, i actually consider them to be even better than the movies. 
Especially Daredevil. It has the best cast to begin with! They are so good at what they are suppose to be that you actually find yourself even rooting for the bad characters. Just because they are so damn good at it! 
And i do want to point out my favorite from the second season: Jon Bernthal aka Frank Castle aka the punisher! I liked him in The Walking Dead, i liked him even more in The Wolf of the Wall Street and i love him the most in Daredevil. In many scenes i was holding my breath ’cause i was way too focused on him. Amazing!
Anywho, i hope you find yourself watching Daredevil too. If not yet, i recommend you do…soon!
Teate mis, ma just lõpetasin Daredevil’i teise hooaja. Sellel on vaid üks miinus kui üks seriaal toodetakse netflixi läbi, üks hooaeg visatakse sulle korraga ette. Kuid minu jaoks pole see mingi probleem vaadata üks hooaeg jutti. Seekord võttis küll kaks päeva aega, aga no siiski!
Igatahes, nüüd mil üks hooaeg ühel pool, leian end hingetuna. Ma pole midagi sellist varem kogenud. Olen enam kui kindel, et Daredevil ning Jessica Jones on püramiidi tipus kui kokku võtta kõik Marveli looming. Ja ma ei mõtle loomingu all vaid sarju, vaid ka filme. Eriti Daredevil! Viimases on ebareaalne osatäitjate koosseis. Nad mängivad oma osi nii suurepäraselt, et tihti leiad end isegi halbadele kaasa elamas. Sest nad teevad seda liiga hästi!
Ja kindlasti tahaksin välja tuua viimase hooaja pärli: Jon Bernthal aka Frank Castle ehk ‘karistaja’. Meeldis ta mulle Elavates surnutes, veel enam aga Wall Streeti hundis ja nüüd Daredevilis! Päris mitmes stseenis hoidsin hinge kinni, sest keskendusin temale natuke liiga intensiivselt! Ebareaalne!
Igatahes, ma loodan, et olete kas vaatamas või plaanite jõuda selleni või olete nagu mina juba kolmanda hooaja ootel 😀

2 thoughts on “Magnificent Daredevil

  1. Mulle ei meeldinud üldse Daredevil 😦 jäi mingi viienda-kuuenda osa juures pooleli, kuidagi liiga vägivaldne ja igav oli mu jaoks.
    Jessica Jones on aga jällegi niiiii hea, tahaks juba uut hooaega nii väga ju!

    Like

  2. Kusjuures ma isegi näen seda, et paljudele ei pruugi see niivisi meeldida nagu mulle, sest mul on tõesti mingi ebareaalne side osatäitjatega. Võin julgelt kinnitada, et kui osad oleks täidetud kellegagi kes mind ei sümpatiseeri, siis kindlasti ka sari ei meeldiks! 🙂

    Jessica Jones oli ka meeldiv üllatus ja tõesti teine hooaeg võiks kiiremini juba tulla!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.