Hing leidis sussid. Karja Basaari leiud!

Täna leidsin kõige kiirema Karja Basaari visiidi käigus kaks kullatükki. Kõigepealt need uued sinised jalanõud, mis trumpasid üle ka montoni nudetoonis kontsakingad. Ma nägin ja võtsin ja oligi kogu lugu! Just nii väga soovisin! 
Muidugi pole tegu mingi kõrgkvaliteetpaariga ja ma ei soovigi enamat kui üht hooaega neist. Lisaks ei ole kindel kas järgmine soe hooaeg enam neid üldse kannaks! Mulle sobib!

Lisaks leidsin sellise väikese nahast kotikese mida saab kanda randmel nööriga või isegi, ‘minu arust’ paremal moel, vööl! Eks näis kuidas sobib, aga mulle meeldib selline stiil ja paneks vabalt vööle. Mõnusa lohvakama särgi selle vahele! We’ll see, we’ll see!

3 thoughts on “Hing leidis sussid. Karja Basaari leiud!

  1. need (poti)sinised tegelased on küll ülivinged! eriti need narmad. käisin millalgi ühes Viljandi kaltsukas ja nägin seal punaseid viieeuroseid Ted Bakeri kontsakingi. olid natuke liiga kõrged minu meeldimise jaoks, nii-et jätsin ostmata, aga point on selles, et kaltsukates leidub tõesti tõelisi pärleid. ja ma vaikselt oma peas planeerin suveks ühte Haapsalu trippi juba.

    Like

  2. Meil siin haapsalus üks vanaproua peab pensioni kõrvalt sekkarit kus kaup tuleb paljuski tütrelt UKst. Aga vanaproua ei tea brändidest ja hindadest midagi. Sestap saab sealt tihti nimekaid asju saia hinna eest 🙂 kui tahad võin selleks ajaks sulle kõik normid kaltsukad kirja panna koos aadressidega. Või ise giidiks hakata ja Haapsalu teise ringi kultuuri ette näidata! 😃

    Like

  3. ma arvan, et isegi see teine variant on suvel täitsa mõeldav-tehtav. vaatasin, et mehe maakodu on Haapsalust natuke üle 50 km, nii-et tema saaks sinna ära sokutada nii kauaks 😀 peab vist plaani võtma! teadja inimesega ikka parem kui minusugune udupea kaardiga 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.