First vector drawing experience

As some of you may already know i recently started my very first vector drawing. Why? I’m not quite sure. I’ve never actually liked them so i’m not sure what prompted me to make one. Curiosity perhaps?
Well, it turned out to be one hell of a challenge. As i’m used to using my pencils, in either physical or digital form, not using one was HELL. Hell i say! I found myself constantly eyeing that tablet pencil on my table. Just to add that realistic twist.
And here’s the result. I know it’s pretty bad, but at least i tried. And now i have one more experience in my pocket 🙂
Võib-olla mõned teist juba teavad, et hiljuti alustasin oma esimese vektorjoonistusega. Miks? Ma polegi päris kindel miks… mulle pole tegelikult kunagi see stiil väga meeldinud, seega ma ei teagi mis mind viis selleni, et seda tehnikat proovida. Vahest uudishimu?
Igatahes kujunes see ettevõtmine parajaks väljakutseks. Kuna olen harjunud kasutama pliiatsit, füüsilisel või nö digilaua moel, siis ilma selleta on minu loovus justkui poolenisti kinni seotud. Leidsin end tihti silmanurgast pliiatsit silmamas. Noh, et see reaalsuse konks lisada! Ainult natuke!

Siin on siis tulemus. Tean-tean, ei ole just kunstiteos, aga vähemalt ma proovisin. Ja nüü on mul üks kogemus lisaks! 🙂
 (background is not in vector)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s