Minimatk Dirhamis

Täna sain mina küll ühe suure üllatuse osaliseks. Meil on siin samas Läänemaal paradiis. Veetsin oma puhkeperioodi esimese päeva matkates Dirhamis. Alustasime oma retke Dirhami sadamast ja liikusime mööda rannajoont. Assa nuga mis vaade.

Kõigele lisaks oli  purrrfect ilm mil panna proovile oma uus polaarfilter. Tulemus on see, et 90 protsenti piltidest on originaalid. Jah, Minule piisas originaalist. Seda ei juhtu ju kunagi! Alati on midagi mäda.
Minu teema on hästi valgusrikkad ja väga tugeva tooniga pildid. Ja just seda ma saangi. Aitähh, Ann, et otsustasid endale lõpuks polaarfiltri muretseda. Kuidas oled siiani hakkama saanud, see on juba teistsorti müstika! Lisaks värvile teeb filter ka imesid veega. Eesti sitane vesi saab justkui 10x selgemaks!
Pilte on muidugi nii palju, et ajab ülegi! Tundub, et endaarust kõik head ja paremaid ei anna välja sortida… jah-jah! 😀

Maitsesin esimest korda merikapsast! Teate, väga meeldis!

2 thoughts on “Minimatk Dirhamis

  1. aru ma ei saa, miks see Dirhami 240 km kaugusel peab olema. leidsin Dirhami tulepaagi pildi (https://et.wikipedia.org/wiki/Dirhami_alumine_tulepaak) ja see on lihtsalt nii lahe (ja roosa!), et tahaks oma silmaga näha kohe! sa seda ei näinud oma matkal?
    igatahes, kui viitsid, võiksid mulle selle listi teha Haapsalu (ja miks ka mitte selle ümbruse) parimatest paladest. kaltsukad seal hulgas siis. mul on juba pikemat aega selline Haapsalu/Lääne-Eesti isu peal.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.