Vacation with friends

Läinud nädalavahetuse veetsime sõpradega Viljandis (läheduses). Suve lõpp ju varsti kukub ja pidi kuidagi üheskoos sellele punkti panema. Isegi imestasin, et nii suur seltskond leidis ühise aja mis sobis. Peatusime siis sõbranna suvilas (pigem vist lihtsalt maja mis ei asu Haapsalus). Imeilus koht järve ääres kust lihtsalt ei tahtnud enam lahkuda.
Kuna kõik päevad olid vihmased, siis põhiliselt veetsime aega toas ja verandal. Aga see polnud mingi probleem, sest päeva lõbustasid kaks põngerjat. Lisaks käisime saunas (jap, mina käisin saunas ja hüppasin isegi jääkülma järve), sõime head ja paremat, mängisime lauamänge (loe: teised mängisid ja ma jõin kõrval, khm-khm, veini) ja isegi vana head vesipiipu sai meenutatud.
Igatahes mina ei suuda ära oodata millal sinna tagasi saab. Kui teaksin kuupäeva, paneksin juba sekundid jooksma! Seniks aga pilte..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s