Kiirelt siia

Haiho! Mul on üks pihtimus. Märkasin eile, et minu teiseringi tuuritamine ei ole vaid garderoobi täitmiseks. Lisaks sellele on see paras hasart. Tegelikult olen siiralt rõõmus, et saan nii tihti oma garderoobi välja vahetada. Eriti nüüd, mil sõbrannadega tühjendame oma kappe vähemalt kaks korda aastas Karja Basaaril (jah, hetkel leiate meie rõivaid lausa kahest boksist, kes Haapsalus minge piiluge, 42 ja 60 boks ). See tuhin on tingitud vahest sellest, et suurem osa elust on minu hilbud olnud pigem tagasihoidlikult mustad ja suhteliselt harva uuendasin oma riiulit. Ja nüüd justkui üritan täiega tagasi teha seda aega.
Aga ega ma niisama jahvata, eile sain paar head leidu jälle. Parim oli muidugi 10€ eest saadud tutikad converse tuhvlid!

See kleit meenutas mulle uusi sõpru Raeli ja Moonat, just sayin 😀

Ausalt, mul pole isegi natuke häbi, et olen 26 ja ostsin Mickey särgi. Nii vahva!

Mitte küll minu klassikaline converse kets/tennis, AGA ikkagi kannavad converse’ile omast mugavust endas! Paelad vahetan ilmselt välja kuna liiga paksud ja pikad

Isa garderoobi eest kannan ka hoolt. Talle leidsin ühe Lee Cooperi ja Jack&Jones’i särgi!

Jasspoiss samal ajal lähimas pesas ilunäppimas! Täpselt ukse ees, tervituskomitee ja näidislaps üheaegselt! 😉

Hiljem aitasin Madikeni kiire päevaga. Jah, inimesel on telefonis iga päev to-do list (hea et ridades lõunasöök polnud) igapäeva asjadest. Just nii kiired päevad. Ühtlasi käisime viimast korda Dietrichi kohvikus söömas, hooaaja lõpetuseks. Ei teagi millal uuesti saab. Vahest veedame selle aasta jõuluõhtuka seal…või ikka minu keldris? 😀

One thought on “Kiirelt siia

  1. tean seda hasarti väga hästi, aga viimasel ajal on (kohalikud) kaltsukad mulle ainult pettumusi valmistanud. mõttetud topilised H&M, Lindexi, Seppälä, Vero Moda jmt asjad liiga kõrgete hindadega, ehk siis mitte midagi minu maitsele. no paar erandit on ka olnud muidugi, aga need pole päris klassikalistest kaltsukatest. igatsen neid aegu, kui näiteks Kenzo kampsiku leidsin või siis Miu Miu kingad. aa ja ma arvan, et seda Mickey särki sa küll häbenema ei pea. ma olen 30 ja kannan endiselt lasteosakonnast pärit riideid, kui need mulle meeldivad 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.