Hüvasti!

Eile pidin jätma hüvasti oma eriti armsaks saanud telefoniga. Ma olin armunud sellesse. Siiralt. Nagu näha siis sai ka uus valik tehtud vanast inspireeritult. Kuna minu silmis on Huawei end palju tõestanud siis oli kindel siht just tema. Siiani olen rohkem kui rahul. Varem pole igatahes telefon nii kiire olnud. Isegi mitte esimesel päeval 😉

PS! Kui keegi teab kedagi kellel on LG G3 siis mul on pakkuda ports telefoni ümriseid ja akupanka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.