Valmis ta sai

Mul sai vahepeal valmis kaua tehtud tekk. See hakkab loodetavasti kaunistama ühte uut kodu mis veel valmimisel. Ei, kindlasti saab! Muidu tekk küll meeldib ja olen rahul, aga kuna ma siiski olen tugevalt amatöör ja youtube’i värske õpilane, siis valearvestusi oli mitu. Sh ka laius mis tõesti läks natuke aia taha!

Nüüd aga tuleb tekk minu enda voodi peale. Kuna korrus saab uut nägu, sh ka minu pesa, siis viin toonid kokku, aga jään truuks oma lemmik sik-sak mustrile ja toon sisse lihtsalt sinise värvi. Olgu, ma soovitan teile ka. Tegemist on tõesti ühe kõige andestavama mustriga mida siiani katsetanud olen. Isegi kui tekivad reale mõned lodevamad silmused saab need näpuga läbi venitada ja ongi kohe jälle ühte nägu. Ausõna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.