Uut ja vana kraami.

Nagu te juba kõik teate, siis mul kaltsukatega lihtsalt vahel veab. Veab harva, aga täiega. Üldiselt ostan kaltsukast võimalikult palju just kõige kvaliteetsemaid leide. Väike hasart isegi pigem leida ebareaalselt häid brände saia hinna eest. Need Paul Green sussid/mokassiinid olid 4 euro eest minu. Need on peaaegu uue mõõtu (vasemal sussil on mingi heledam laik millega veel tegeleda pole jõudnud. Kui seda maha ei saa, siis pole ka suurt lugu. Paistab välja vaid lähemalt inspekteerides. Noh ikka nina põrandal lähedal. Muidu on pigem nagu korrast ära ja sassis seemisnaha effekt. Ja ma ei hakka mugavusest rääkimagi. Ma peaaegu jalutasin nendega otse poest minema. Palun vahetage need riiulil lihtsalt minu Timberlandi saabaste vastu. Ma saan nendega aastaringselt hakkama!

1234

 

Lisaks kukutasin töö juures kildudeks minu rebastega bambustassi. Jah. Puidust ja kildudeks. Kuna mulle meeldib hommikul tööle minnes (eriti külmal ajal) väga midagi kuuma juua ja kohvi on mul juba veregrupp, siis läksin ruttu apollosse uut soetama. Seekord tuli selline. Ausalt, ideaalset polnud ühtegi, aga see meeldis mulle keskmiselt väga 😉

 

Ja et jõulud tuleksid juba nüüd ja kohe ja ruttu, siis realiseerimiskeskusest tuli kassivee vaibale selline laternake. Nii tilluke ja jube armas!

 

Ja et vähemalt peale vaadates tunduksin hästi sotsiaalne, siis eile mängisime tunde ja tunde ja tunde Iknow mängu. Mulle see istub, see küsimuste esitamine ja mitte vastamine. Let’s do that again! 😀

 

Rohkem hetkel pole. Järgmine kord jälle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.